Post by exunrenfede on Feb 3, 2022 2:29:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla tuş ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Fast snake io games : Slither io Game Android Oyununun son versiyonunu ... (com.slither.snake.io) (1.0) ... Sweet Crossing: Snake.io.
Bu oyunu daha dün oynamaya başladım... Oynaması çok eğlenceli ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla avatar/dış görünüm ve yol arkadaşı var! Ama beni en çok rahatsız eden şey, video reklamı bittiğinde oyunun her zaman çökmesi. Çok sinir bozucu çünkü saatlerce oynadıktan sonra yeniden başlamam gerekti; ve kaybedilen oyun hiç kaydedilmez. Ve ödülü hiçbir şekilde talep edemedim. Çok zaman kaybı. Bunu zaten FB'de söyledim. Umarım düzeltirsin.
Bu oyunu saatlerce oynayabilirim. Bu benim favorilerimden biri. Hayatta kalmak ve bir durumla her karşılaştığınızda verdiğiniz kararlar konusunda akıllı olmak için öğrenmeniz gereken birçok püf noktası var. Akıllı ol ve öğren. Sadece herkesi öldürmek için oynamayın, klas olun ve puanınızı ve şehrinizi inşa edin. Komik! Kendin dene! Bence
Bu oyunu oynamaktan zevk aldım. Bu çok bağımlılık yapar ve çocuklar bile onunla oynayabilir. Keşke başka mini oyunlar da ekleseydin.
Harika, onu seviyorum ama keşke başlangıç boyutunu daha büyük yapsanız, çünkü bu çok zor, teşekkür ederim. ❤
benim için madeni para kazanmak çok zor
Tüm rakipler yapay zekadır. meydan okuma yok
İyi ama yeterince iyi değil Yoğun
sevimli ama sıkıcı
Games - Apk Download
Oyun gerçekten çok güzel yapanlarım elerine saglık
Bu oyuna 5 üzerinden 4 yıldız veriyorum çünkü bazen karakter ben kontrol ederken gecikiyor ve sinir bozucu çünkü geciktiğinde karakterim kontrolden çıkıyor ve yanımdaki kişiyle çatışıyor. Lütfen bunu düzeltmeye çalışın ve teşekkür ederim, bu oyunu seviyorum.
Roblox ve PKXD kadar iyi değil, bunlar bundan çok daha iyi.. benim için sıkıcı Eğlence yok Roblox ve PKXD'ye bağlı kalacağım Üzgünüz ŞİMDİYE KADAR KÖTÜ OYUNU siliyorum VE HATA OLUYOR!
Sweet Crossing, Moonton'un ilk gündelik oyunudur, yayıncı Mobile Legends: Adventure oyuncularına çok aşinadır. Slither.io oyununa benzer bir oynanışa sahip
Bu oyunu seviyorum ama bu veri veya wifi gerekiyor ama karımı kullandım bu çevrimiçi değil oyuncular bilgisayar
19 - 22 Eylül 2006 - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Bu harika bir oyun
Bu oyunu severdim ama Wi-Fi olmadan telefonumda veri olmasına rağmen bağlanmama izin vermiyor
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum bu oyunda çok eğlenceli!!
iNibby Nibble: Online Snake io App Store'da - Apple
Diğer tüm oyuncular bottur. İnternet bağlantılarınızı kapatmayı deneyin. Hala 30 dakika boyunca hareket edecekler. kendinle oynuyorsun
Gerçekten eğlenceli ve bağımlılık yapıcı, çok parlak olan efektleri seviyorum🥺☁️, sütlü çay dükkanlarını ve daha da parlak efektleri seviyorum! kuzenim bile bunu çok beğeniyor!😅 Hayvanların yürümesini seviyorum! Çok şirin!♥️Savunmalar ve güçlendirmeler, manzarayı seviyorum, Parlak ve çok güzel! Sevimli hayvanlar ve komik deriler! Dükkanlar gerçek hayattaki gibi ışıl ışıl😋! Tatlı evde Estetik Şeyler, Damlayan Yiyecekler OMG!♥️ Çok parlak ve gerçekten güzeller var! Hiç hata yok ve i.os'u sevenler bağımlılık yapıyor😂 BU EĞLENCE!💋
pls Ücretsiz Tıkladığımda Reklam Arızasını Düzeltin Oyunumu Yeniden Başlatıyor Ve Bir Reklamı Yüklemek Yerine Bir Reklamı Yüklemek İçin Bir Sürpriz veya Avatar'ı Tıkladığınızda Wifi'm Açık Olsa Bile Oyunu Rastgele Yeniden Başlatıyor Bunu Yapmaya Devam Ediyor Pls Bu Hatayı Düzeltin .Bir Daha Düzeltirseniz 5 Yıldız Vereceğim. Şimdi 4 Yıldız Olacak Düzenle:Hala Düzeltilmedi Değerlendiriyorum 3 Yıldız Kötü +2 Yıldız Düzeltirseniz Daha Fazla Yıldız
Yabancı Dil I - Atauzem
Oyunda tavşan çok şirin /^_^/ bu tavşanlı.
Oyunla iş Bence oyunla çok iyi iş çıkardın çünkü gerçekten eğlenceliydi ve binlerce kez oynayabilirsin ve bunu oynamaktan asla mutlu olamazsın, bu yüzden bu dünyadaki herkese herkese tavsiye ederim. bu oyunu indir çok güzel ve
Bu oyunu telefonda veya tablette gördüğümde aklıma bir kelime geliyor, Kaldır. GPS'te bu ağırlaştırıcı oyundan daha iyi bir sürü aynı tarz oyun.
Ben Nil bu oyunu çok hoş bir oyununa çok hoş görünüyor ve grafikleri çok güzel bu bana beni öneriyorum size öneriyorum bence yükleyin:)
Bu oyun gerçekten sevimli ve rahatlatıcı, yapabileceğin pek çok şey var, bu yüzden asla sıkılmayacaksın. Sweet Crossing'in öneride bulunabileceğiniz ve oyuncuların oyunu daha iyi deneyimlemesine yardımcı olacak bir sisteme sahip olması gerçekten Sweet Crossing'i daha çok sevmeme neden oldu, bir öneride bulunmaya çalıştım ve umarım Moonton biraz düşünür. bu konuda. Sweet Home'da bir bina yapmak, mahsulleri hasat etmek, yiyecek ve malzeme yapmak gerçekten çok uzun zaman alması dışında bir kusur görmüyorum ki bu sabırsız bir insan olduğum için gerçekten canımı sıkıyor, aynı zamanda gerçekten bir oyunu ana arayüzden yeniden başlatmak can sıkıcı, belirli bir arenada oynamayı bitirdikten sonra tekrar dene butonu olsa harika olurdu ama bunun dışında oyun gerçekten eğlenceli ve heyecanlı. Şimdiye kadar oyunla yaşadığım tek şey mutluluk ve heyecan, oyunun gelişimini dört gözle bekliyorum.💕✨
Oyun Çooooook Güzel,Ama Yeni Kutular Ve Modlar Gelsin.Ayrıca Marketten Karaktere Puan Alması Çok Para.Örnek,Nociye 5 Puan Alcam Ama 5×20=100 Altın Oluyor.Ama Oyun Muhteşeeeeeem
Oyun sıkıcı, reklam eğlenceli gösteriyor ama oynayınca eğlenceli değil, sıkıcı ayrıca bana slither.io'yu hatırlatıyor yine de bu oyun slither.io'dan daha kötü böyle sıkıcı bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim sıkıcı oyunları sevenler için
Berbat bir yüklüyorum yüklenmiyor😭😭😭 bu eskiden baya vardı bəndə😭😭😭😭😭 bu oyunu eskiden vardı bəndə😭😭😭😭😭😭bu eskiden baya vardı bənd 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Çok iyi yapmiyo ama güzel bence tavsiye takdir etmek isteyenler için yıldızlar ı bilenlere göre güzel braw stars da praw pas var bunda swett pas avr benzerlerinden biri de bu
Moonton'un başka bir işe yaramaz oyunu. Size çevrimiçi oynadığınızı söyleyen sahte çok oyunculu mod verir, ancak etrafta sadece npcs vardır. Tek yaptığın ML gibi moonton yapmak
Moontoon'dan eğlenceli ve bağımlılık yapan izmaritler. Yakında oynaması ücretsiz bir kumar oyunu olacak bir hurda oyunu.
İlk Oyunum Havalı Ve Eğlenceli Ama Bence Hepsi Bot Çünkü Adı Her Zaman Var( . ) Alfred.David Gibi Aynen Böyle O yüzden İlk 10'da Göreceksiniz
Lütfen bu oyunu bir çevrimiçi oyun veya çok oyunculu bir oyun olarak düşünün... İlk başta başka oyuncularla oynadığımı sandım ama bir şeyler doğru değil. Rekabet etmeleri kolay, bu da sonradan canımı sıkıyor.
30. seviyeye ulaştığımdan beri kasabam arafta kaldı. 18.000 bina jetonum var ama artık inşa edemiyor veya genişletemiyorum. Görevleri tamamladıktan veya günlük olarak giriş yaptıktan sonra artık ödül almıyorsam, tahtaları ve diğer malzemeleri nasıl alabilirim? Bu oyunu seviyorum. Çoğunlukla, bu sıkıntılı zamanlarda büyük bir sakinleştirici yardım oldu. oynamaya devam etmek istiyorum. Ödül olarak tekrar ne zaman yapı malzemeleri alabileceğim? 5 * derecelendirme, tekrar inşa edebildiğimde. Loaka 🙂
gerçekten çok güzel. yaşadıklarımdan. oynayarak ruh halimi soğutmama yardımcı oluyor.teşekkür ederim! 😊
Oynaması eğlenceli ama joystick'te bazı sorunlar var çünkü çok küçük
Şirin, ama şimdi puan kazanmak birdenbire çok zor. Ve büyüteç aldığınızda, geçen seferki kadar uzaklaştırmıyor. Üzgün.
Benim ve arkadaşlarımın aynı sunucuda oynayabileceği bir sunucu seçimine sahip olmak dileğiyle.
Yapay zekanın ne kadar kötü olduğunu anladığınızda sıkıcı hale gelen vasat sahte çok oyunculu oyun. Göze batmayan reklamlar için +1 yıldız
54 milyona ulaştım ama oyun durumumda 54k kaydı.BUNU DÜZELTİN! Btw, oyun eğlenceli. Bunu oynamak için ortak odalara ve özel odalara sponsor olmayı dört gözle bekliyorum. Yapay zeka değil gerçek oyuncular istiyorum. Oda başına 20-30 gerçek oyuncu ile.