Post by exunrenfede on Feb 3, 2022 2:47:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lubama pettusi ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Igav ja mahajäänud. Palun parandage see mäng ja desinstallige see pärast umbes 2-minutilist mängimist! Aga hea mäng.
Ma ei saa isegi tervet mängu ilma reklaamita mängida. Mis kehv käsitöö see on?
Uskumatu nii hea mäng Ma isiklikult arvan, et oma kangelase loomine on väga lahe ja lülitage lennukirežiim sisse, kui te reklaame ei taha
Mh... see on seadistatud nii, et väikesed lapsed saavad seda nautida. Liiga palju reklaame... Ma saan aru, mäng on tasuta... aga siiski. Kui olete üle 5-aastane, pole see mäng teie jaoks.
See võib olla hea mäng, kuid paljude reklaamide jaoks saan aru, et peate oma arveid maksma, kuid tundub, et teil on hasartmängudega probleeme.
Lõbus mäng, kuni nad teile keset mängu reklaame avaldavad.
Muudan oma eelmist arvustust pärast seda, kui otsustasin reklaamide eemaldamise eest maksta. Arvasin, et mäng oli mobiili jaoks piisavalt intrigeeriv, et maksta paar dollarit, et mitte igal teisel minutil mõttetuid videoid oodata. Kujutage ette, et ma olen pettunud, et enamik preemiaid on endiselt reklaamide taga lukus! Super varjuline. Nautige oma ahnust, olen minemas, et saada Google'ilt raha tagasi 0/10 – reklaamide ja tarbijavaenuliku turunduse tõttu ei saa seda esitada.
See pole midagi muud, kui lisab iga 10 sekundi järel lisamine. Kui olete etapi lõpetanud, lisage. Kui teete uue "kangelase" lisamise. Tõsiselt, see pole isegi hea mäng. Ma palun teil hankida tõeline konsool või arvuti ja mängida päris mängu.
Mängin SL2 ja see mäng annab mulle palju ideid uute superkangelaste jaoks.
Ma armastan mängu, kuid pidin ostma reklaamideta passi. Mõnikord ei tee mu kangelane mingit kahju ja ma olen selle pärast natuke ärritunud, ainuüksi põhjus, miks ma andsin kolme tärni hinnangu
Ma arvan, et see on väga tore mäng väikestele inimestele luua uusi tegelasi ja teha missioone vähese kujutlusvõimega
Mulle oleks see rakendus rohkem meeldinud, kui saaksime kõik elemendid omavahel kombineerida. Ma tean, et see on raske, kuid see, kui palju reklaame peame vaatama, pole seda mängu väärt.
see mäng mulle meeldib see mäng väga, miks ma andsin sellele mängule 4 tärni, sest midagi on valesti, kui ma midagi uut valin, vana asi läks lihtsalt mustaks ja ma ei saa piketeerida
Ma ei tea, kas mäng on hea või mitte, aga kindlasti jookseb see palju kokku. Iga kord, kui klõpsan, väljub mu seade rakendusest automaatselt.
Suurepärane idee, mille uhkus ära ADS-i, ADS-i, ADS-i üleküllus! Nad mängisid poole taseme pealt, samal ajal kui mina veel pahade vastu võitlesin! ÄRGE RASKAKE OMA AEGA VÕI SALVELURUUMI SELLELE MÄNGUGA VEEL PIIRUTATUD REKLAAMIDELE...
Mäng on lõbus ja väga huvitav kontseptsioon, kuid praeguse kangelaste nimekirja laiendamiseks on vaja rohkem kangelasevalikuid ja rohkem materjale. Ka reklaamide arv võib olla pisut naeruväärne. Ma suudan neid taluda, kuid millega ma hakkama ei saa, on see, et vaenlased jäävad platvormidele juhuslikult niivõrd vahele, et ma ei suuda taset läbida.
See mäng on lõbus, kuid reklaamid on nii tüütud! Palun paranda see!
Kogu minu kogemuse põhjal on see mäng väga lahe detailne mäng ja mulle väga meeldis ja ma arvan, et kõik mängus osalejad peaksid see teile meeldima
Mäng on suurepärane, kuid mõnikord ekraan väriseb ja siis pean mängu uuesti taaskäivitama
Liiga palju reklaame! Ma ei saa hästi mängida, sest mängu igas osas on pikk videoreklaam (umbes 30 sekundit). Veedate reklaamide vaatamisele rohkem aega kui tegelikult mängu mängides
Huvitav mängukontseptsioon, mis jääb kahetsusväärselt lühikeseks... oleks 3 või 4 tärni, kui see poleks näiteks suunatud reklaamide aktsepteerimine ja andmete kogumine (kui neid ei aktsepteerita, kuvatakse mänguekraanil bänner) ja pikk videoreklaam (30-40 sekundit), mis sulle peale igat taset peale surutakse...
olgu, selles mängus on palju lisandeid. pärast peaaegu iga taseme ala lisamist, tunnen, et ka tasemetes võiks olla parandusi. peale selle pole see halb. vähendage lisamiste arvu ja annan 1 tärni juurde ja parandan taset ja annan veel 2 tärni.
Hea mäng! Ma armastan seda mängu, ma saan luua oma kangelase! Kuid paljud lisavad, et see on okei, lihtsalt ärge hindage nagu 1 ja 2.
Desinstallitud. See tundus nii lõbus idee, kuid see on lõvimäng, nii et see on lihtsalt täis reklaame. Tõsiselt... Ma ei laadi enam kunagi ühtegi Lioni mängu alla!
Mäng algas lõbusalt, kuid muutub ikka ja jälle samaks. Ja nad ei värskendanud kunagi peakorterit, nii et te ei saa mõne aja pärast uusi kangelasi luua. See on mäng, mis ei vii kuhugi
It is your turn to write your own legends with unlikely heroes using soul as their weapon. Throughout this captivating story, lead your champion to success by
see on tõesti hea! ülilahe mängida, kui sul igav on! ja ma armastan kangelasi.
Alguses oli see hea erinevate võimsuste ja laheda välimusega superkangelastega, kuid umbes pärast kolmandat ringi pommitati mind reklaamidega. Iga nurga taga oli reklaame, igas pisikeses kohas ja isegi voorude keskel. Lisaks reklaamidele segatakse superjõude. Need valitakse juhuslikult (või vähemalt ma arvan) ja saate segada ainult teatud. Olen üsna kindel, et neid jõude ei valitud juhuslikult, sest ma sain uusi jõude, kuid need ei ilmunud sinna, kus sa jõud ühendad
Mulle meeldib mäng ainult siis, kui pean magmani taset tõstma ja mul on raha, see ei lase mul taset tõusta ja kui ma HQ maxi uuendan, ütleb see, et ehitame oma uue peakorteri ja kui ma vajutan, kus see on seys, siis ei tee seda tööd.
Keskringi katkestaksid vahelejätmatud reklaamid. Ma ei pahanda reklaamide vastu, kuid reklaamid, mis ilmuvad ringi keskel, on üsna tüütud. Lisaks peaks olema rünnakunupp, et muuta mäng veidi interaktiivsemaks ja mitte lihtsalt asjade suunas kõndida.
See mäng ei olnud minu jaoks lõbus, see läks katki ja ei tööta, ma ei soovita seda.
Hilinenud ja paljudele reklaamidele. Kui täidan missiooni preemia avamiseks, ei peaks ma selle tasu saamiseks reklaami vaatama. Lisad, kindlasti. Aga mitte see, kelle heaks töötasin. Lisaks on reklaamid keset missiooni ebaviisakad, proovin mängida. Lõbus muidu
Palun pange d-pad fikseeritud asendisse, see ajab mind tõesti hulluks. Tahaks seda mugavustsoonis mängida, aga sellepärast ei saa ma seda kaua mängida
Mäng, noh, ma ei jõudnud seda mängu kunagi mängida 🎮 laadimine võttis tõesti kaua aega, see on ainus asi, mida mängu kohta teada sain, kuulsin ka teiste inimeste arvamust mängust, et nad ütlesid ka, et sellel on kolm probleemi, kuid probleem 🤷 Tahaksin, et nad parandaksid laadimise, sest see võttis väga kaua aega ja kui nad seda ei paranda, siis ma lähen väga hulluks ja pean nende MANEGER-iga rääkima
lihtsalt mitte selline mäng, mis mulle meeldib. graafika oli hea. juhtnupud on veidi veidrad.
Hea idee, kuid liiga palju lisandeid. Miks panna reklaame mängu keskele? 🤯
Mäng on HQ 2-s kinni ja ei taha minna 3-sse, kuigi mul on kõik kangelased ja HQ 2 on täis. Palun parandage, kuna see on tegelikult väga lõbus mäng
Lihtsalt lülitage mobiilne andmeside välja ja isegi mitte üks reklaam ei proovi seda, see töötab ja ei jää maha
Lae Pizzaiolo!346 APK Android + OBB andmed / Apk Godzilla. ... Poolt Geisha Tokyo, Inc. Lae APK (65.6 MB) ... Heroes Inc! 5.00. 74.4 MB.
lõbusad mängud, kuid alati on kõigile reklaame 5 sekundit
See on lahe mäng, kuid see ei lase mul 2 peakorterist mööda minna